ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ για τα μέλη ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

[ ΣΥΛΛΟΓΟΣ | 29-09-2017 ]

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ
για τα μέλη
I. Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε δίκτυο 2.500
ιατρών όλων των ειδικοτήτων (αγγειοχειρουργός, αλλεργιολόγος,
γαστρεντερολόγος, γενικής ιατρικής, γενικός χειρουργός, γυναικολόγος,
δερματολόγος, ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος, καρδιολόγος, νευρολόγος,
νευροχειρουργός, νεφρολόγος, ογκολόγος, ορθοπεδικός, ουρολόγος,
οφθαλμίατρος, παθολόγος, παιδίατρος, παιδοκαρδιολόγος,
παιδοχειρουργός, πνευμονολόγος, ρευματολόγος, ωτορινολαρυγγολόγος)

αναλυτικά...

Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας

[ ΣΥΛΛΟΓΟΣ | 29-09-2017 ]

Συνάδελφοι/ σες,
Σας ενημερώνουμε πως κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ, το Επικουρικό μας ταμείο ΤΕΑΕΑΠΑΕ προχώρησε σε συνεργασία με τον γνωστό διεθνή όμιλο παροχής έξω-νοσοκομειακών και διαγνωστικών εξετάσεων AFFIDEA.
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας AFFIDEA, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου μας, (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

αναλυτικά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 18-2016

[ ΣΥΛΛΟΓΟΣ | 12-08-2016 ]

Ν. Σμύρνη 11-8-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 18-2016
Συνάδελφοι,
Την 1η Αυγούστου 2016 μια ιστορική διαδρομή 36 χρόνων της Αγροτικής Ασφαλιστικής στην ασφαλιστική αγορά και τεράστιας προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, επαναπροσδιορίστηκε, με την πώληση του 100% των μετοχών από την τράπεζα Πειραιώς στην ERGO International AG.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 σαν θυγατρική της ΑΤΕ και των Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών και μέχρι σήμερα προσέφερε προς τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εκάστοτε μετόχους, την πολιτεία, το κοινωνικό σύνολο αλλά και τους εργαζόμενους, ένα τεράστιο θετικό έργο.
Στη διαδρομή αυτή άντεξε και ξεπέρασε λάθη και παραλείψεις πολλών, ξεπέρασε ακόμα και τη διαδικασία της πώλησης του 2008 χάριν των προσπαθειών κυρίως των ανθρώπων της αλλά και της οικονομικής της ευρωστίας που είχε και έχει ακόμα.

αναλυτικά...